گزارشات اتوماتیک حسابداری و فروش

گزارشات نرم افزار حسابداری چند ارزی

گزارشات زیادی در قسمت‌های مختلف برنامه چند ارزی گنجانده‌ایم. در کنار همه گزارشاتی که از طریق فهرست‌ها و دفاتر حسابداری قابل تشکیل است، چندین صفحه مخصوص گزارشات ساختیافته و رسمی نیز وجود دارد. گزارش اتوماتیک حسابداری همراه با تبدیل مانده‌حساب‌های ارزی به زیر حساب واحد اصلی انجام می‌شود. براساس نرخ روز ارزها، پس از محاسبه حساب ارزش دفتری کلیه حساب‌های کل و تفصیلی، اختلاف آنها با ارزش روز حساب‌های ارزی محاسبه و سند تعدیل تهیه می‌شود. به این ترتیب سود و زیان حاصل از تعدیل یا تسعیر محاسبه می‌شود.

مجوعه گزارشات حسابداری متمرکز نرم افزار چند ارزی ارزیسافت

مجوعه گزارشات حسابداری متمرکز نرم افزار چند ارزی ارزیسافت

 

مجموعه گزارشات حسابداری چند ارزی

پس از انتخاب گزارش و ثبت فی روز یا فی پایان دوره عملکرد هر یک از واحدهای ارزی، یک صفحه هشت بخشی نمایان می‌شود که گزارشات مختلف حسابداری را به‌صورت متمرکز دراختیار شما قرار می‌دهد. سند خلاصه حسابداری، صورت سود و زیان ویژه دوره عملکرد، سود و زیان حاصل از تعدیل عملکرد، ترازنامه پایان دوره، گزارش تسهیم سرمایه پایان دوره، ترازنامه ویژه ابتدای دوره، پیوست صورت کامل ریز دارائی‌های جنسی ابتدا و انتهای دوره عملکرد و سند کامل تعدیل ارایه می‌شوند. این گزارش دقیقا مطابق با معیارهای رسمی و عرفی حسابداری دوبل است. و خیلی سریع به‌صورت مولتی‌ترد ساخته میشود. این گزارش اصل مقادیر تعدیل‌یافته واحدهای ارزی را نیز نمایش می‌دهد. در این دفتر، باز هم یکسری گزینه‌های دیگر وجود دارد تا کار تهیه اطلاعات دلخواه به آسانی صورت پذیرد.

 

دفتر معین‌های سود و زیان

دفتر معین‌های سود و زیان

 

دفاتر حسابداری چند ارزی

از گزارشات چند ارزی، گزراش دیگری به‌نام دفتر معین‌های سود و زیان در نرم افزار وجود دارد. این گزارش، وضعیت حساب کلیه‌ی سرفصل‌هایی که مانده آنها در گزارش عملکرد سود و زیان وجود دارد را با جزئیات مربوطه انجام می دهد. گزارش دیگری با نام دفتر کارکرد روزانه، همانند دفتر روزنامه کار می‌کند. با این تفاوت که مانده‌ی هر حساب ارزی را در بدون تبدیل به واحد اصلی نمایش می‌دهد. گزارش دیگر صورت وضعیت نقدینگی است که جمع و ریز گردش حساب بدهکاری و بستانکاری صندوق، بانک و تنخواه را نمایش میدهد. گزینه نمایش اسناد درجریان وصول ریالی و ارزی نیز در این گزارش وجود دارد.

 

صورت وضعیت نقدینگی

صورت وضعیت نقدینگی

 

سایر گزارشات چند ارزی

در گزارشات چند ارزی فروش، انواع گزارش مالی و مقداری از وضعیت حساب مشتریان و کالاها به‌صورت تفکیکی یا تشریحی وجود دارد. دفتر سود و زیان موردی حاصل از فروش یا مرجوعی فروش اجناس نیز وجود دارد. این دفتر اطلاعاتی را فراخوانی می‌کند که در آن ریز اقلام فروش‌رفته وجود دارد و میزان سود طی مقایسه با بهای تمام‌شده‌ آن محاسبه می‌شود. تنظیم فرم TTMS مربوط به سازمان امور مالیاتی کشور از دیگر گزارشات موجود است. اگر سایر بخش‌های درباره برنامه را بخوانید درخواهید یافت که انواع دفاتر حسابداری کار گزارش‌گیری و تحلیل اطلاعات ارزی و ریالی را به استاندارد بسیار بالایی رسانده است.

بیشتر بخوانید :

 

برچسب‌ها‌: ،،،،،،،،،،،
نوشته‌ی قبلی
تصاویری از بخش‌های مختلف برنامه چند ارزی
نوشته‌ی بعدی
چک و بانک در نرم‌افزار حسابداری چند ارزی
فهرست